Hulp van begin tot eind

Uitvaartverzorging Delft helpt u om de uitvaart van uw overleden dierbare in goede banen te leiden. Onze uitvaartorganisatie biedt u echter uitvaartzorg met de nadruk op zórg; onze taak is pas ten einde als u met een tevreden gevoel kunt terugkijken op de periode na het overlijden van uw dierbare. Om deze reden kunnen wij u, als u dat wenst, nazorg verlenen. Onder deze nazorg valt onder andere ondersteuning bij het rouwproces en het eventueel organiseren van een herdenkingsdienst. Uiteraard wordt onze nazorg geheel afgestemd op uw behoeften.

Nazorg op maat

Uiteraard kunt u na de uitvaart ook nog bij ons terecht. Het komt regelmatig voor dat nabestaanden na de uitvaart behoefte hebben om even na te praten. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen als u bijvoorbeeld vragen heeft over het sturen van dankbetuigingkaartjes of de afwikkeling van eerder genoemde praktische zaken. Of gewoon voor een goed gesprek.

Onze nazorg is geheel afgestemd op uw behoeften. Het rouwproces is immers heel persoonlijk en voor niemand hetzelfde. Er zijn dan ook geen suggesties te geven over hoe dat proces er uit zou moeten zien. Ook kunnen we niets zeggen over hoe lang zo’n periode duurt. We vertellen u dan ook niet hoe u zou moeten rouwen, maar helpen u met beschikbare literatuur en adressen waar u informatie of hulp en ondersteuning kunt krijgen. Ook organiseren wij in Delft en omgeving regelmatig lezingen over rouwverwerking, waar u altijd terecht kunt. Wilt u meer weten over de nazorg die wij in Delft verlenen? Neemt u dan contact met ons op.