U staat er niet alleen voor

Wanneer een dierbare overlijdt en u als nabestaande verantwoordelijk bent voor het regelen van een uitvaart in Delft, kunt u de hulp inschakelen van Uitvaartverzorging Delft. Bij onze uitvaartorganisatie vindt u ervaren en betrokken uitvaartleiders die volledig tot uw beschikking staan voor het verlenen van uitvaartzorg.

Uitvaartzorg van begin tot eind

Uitvaartzorg omvat alle mogelijke hulp vanaf het moment van overlijden tot en met de begrafenis ofwel crematie. Wanneer u ons vraagt u te helpen bij de uitvaartzorg, komen we direct naar u toe om u bij te staan. Onze uitvaartleiders in Delft zijn dag en nacht bereikbaar, zelfs midden in de nacht. We nemen ruimschoots de tijd voor u en regelen direct zoveel mogelijk voor het afscheid en de uitvaart. Samen met u maken wij een plan voor uitvaartzorg dat past bij de wensen van de overledene. We helpen u bij het uitzoeken of ontwerpen van de juiste rouwkaart en het creëren van een sfeervolle uitvaart door middel van tekst en muziek. Ook tijdens de gehele ceremonie staan onze medewerkers voor u klaar.

Onze uitvaartzorg in Delft is alomvattend en stopt niet na de begrafenis of crematie. Ook voor nazorg kunt u bij onze uitvaartorganisatie terecht. Wij zijn er voor u zo lang u ons nodig heeft. We komen graag nog eens bij u langs om te horen hoe het met u gaat en wat de herinneringen zijn die u heeft overgehouden aan de plechtigheid. Ook helpen we u bij het rouwproces en kunnen we u indien nodig adviseren over te nemen stappen; geheel afgestemd op uw specifieke situatie. Bent u in Delft verantwoordelijk voor het regelen van een uitvaart? Wij staan u graag bij met de juiste uitvaartzorg. U kunt altijd contact met ons opnemen.